Regisztrációs információk

Van eladó autóalkatrésze?

Néhány ok, hogy Miért regisztráljon a bonto-kereso.hu oldalon.

 

Információk

- Mert naponta több száz ajánlatkérés közül válogathat, ezekből az ajánlatkérőkből lesznek az Ön potenciális ügyfelei

- Mert kényelmes, gyors és kéznél van: Ön ingyenesen letöltheti okostelefonjára (android, IOS) mobil alkalmazásunkat, melynek segítségével nem kell az irodában, a gép előtt ülnie az ajánlatokra várva, az alkalmazás üzenetben értesíti Önt egy beérkezett ajánlatkrésről, melyre akár ott rögtön adhat is ajánlatot (hamarosan!)

- Mert a regisztráció gyors és szintén ingyenes, nincsenek később felmerülő apró betűs költségek

- Mert olyanok is megtalálják majd, akik eddig nem is tudtak Önről: ajánlatkérések az ország egész területéről érkeznek majd, ezek kiszolgálásának drágább, ritkább alkatrészeknél ténylegesen van realitása

- Mert díjaink ésszerűek, nincs havi fix díj, amit előbb ki kell termelni, hogy egyáltalán nullán legyen, Ön csak a már megkötött üzlet után fizet nekünk 1 € - tól az előre feltöltött egyenlegéből

- „VIP Partner” státusz: minden hónapban megküldjük az elmúlt hónapban eladott alkatrészek árjegyzékét, ami elősegíti a sikeres ajánlattételt. Fordított aukciók esetén követheti az árak alakulását és sikeresen licitálhat. A státusz feltüntetése az ajánlatában, hitelességet kölcsönöz vállalkozásának – ezzel hatalmas versenyelőnyt kap a többi ajánlattevővel szemben.

- Hogy miért van egy bontó-keresőnek létjogosultsága most és miért nem volt még öt évvel ezelőtt? Természetesen az okostelefonok a „hibásak”, manapság az információra mindenkinek ott és azonnal van szüksége, nem ér rá semmi, mindent azonnal tudni akarunk és ez alól nem kivétel a bontott alkatrészek ára sem, pl. a szerelőnél várakozó autósnak nem sok ideje van eldönteni, hogy a szerelő rendelje-e meg az új hűtőt vagy esetleg az autós tudd egy bontottat, épp ezért a gyors ajánlattétel ugyanolyan fontos mint az ár, ha későn érkezik be, akkor egy drágább, viszont gyorsabb eladóé az üzlet.

Csatlakozz MOST!